Geplaatst in Kids talk

Zwemles – deel 1

Soms heb ik van die besef momentjes, de ene keer groter dan de andere keer.
De laatste vrijdag van de zomervakantie (lijkt al weer eeuwen geleden!) werd ik gebeld door de zwemschool waar wij Riva hebben ingeschreven (afgelopen januari).

Riva was (nog) niet aan de beurt, nou eigenlijk wel want er was een plekje vrijgekomen. En doordat wij geen dag/tijd als voorkeur hebben opgegeven was de vraag of Riva al wilde starten. Nou of wij wilde dat Riva ging starten.
Voor Riva kon het niet veel sneller gaan, dus het antwoord was al snel JA!
Bij deze zwemschool zwemmen de kinderen 2x per week 30 minuten. Doordat Riva een plekje opvulde gaat ze de eerste zeven weken 1x per week zwemmen. Rustig aan beginnen, ook wel lekker.

Afgelopen donderdag was het dan zover, zwemles! En Riva, die had er zin in! En ik was toch een tikkeltje zenuwachtig. Was wel weer een stapje. De zwemschool is wat ouderwets, maar daardoor voelt het wel knus en fijn. Via de trap naar boven, omkleden, trap naar beneden en dan wachten tot het tijd is.

Ik deed de administratieve handelen, lees: betalen van de periode en huisregels even doornemen. En er bleek nog een plekje vrij te zijn gekomen, dan niks rustig aan beginnen. Vanaf deze week gaat ze 2x per week! Op de woensdag en donderdag. Ja, twee dagen achter elkaar, maar voor de herhaling is dat juist fijn.

Weer een nieuwe stap in de kleuter wereld. Riva is 4,5 jaar en zit op zwemles. Gaat 5 dagen in de week naar school. Wat gaat het toch snel.

 

f.jwwb.nlpubliclubtemp-qwsvphfrhzsswusgnizgkqxsx5DIPLOMAGALERIJ-2

Plaats een reactie